Coaching

Divya van den Berg is vanaf 2006 gediplomeerd coach. Vanzelfsprekend gebruikt zij die vaardigheden tijdens het organizen.

Individuele gesprekken

Coaching middels individuele gesprekken. Ook online. Vanuit de gedachte “Je kunt een ander niets leren, alleen helpen in zichzelf te ontdekken” (Galilei), zijn er de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt.
Heb jij een thema wat je bezig houdt, waar je alleen niet uitkomt en verder wilt onderzoeken? Neem dan contact op.

Ben jij een KOPP-volwassene of een alleengeboren tweeling en heb je in therapie aan de essentie gewerkt? Vaak kun je daarna nog wel wat ondersteuning gebruiken omdat deze intensieve ervaring levenslang van invloed kan zijn. Het niet kunnen delen van deze impact op je leven kan best eenzaam voelen. Je bent van harte welkom.

Ben je kind, familie of vriend van iemand met hoardinggedrag en kun je wel wat ondersteuning gebruiken in het omgaan met deze complexe problematiek? Is de moed je in je schoenen gezakt of ben je de wanhoop nabij? Support van een hoardingspeciaist kan je rust en ruimte geven. Bij voldoende belangstelling wordt er een verwantengroep georganiseerd. Stuur een e-mail als je daarover geinformeerd wilt worden.

Startend organizer

Heb je een bewijs van deelname van de NBPO basistraining professional organizer of van een andere opleider die erkend wordt door de NBPO en wil je graag vakinhoudelijk gecoacht worden? Neem dan contact op. Ik deel mijn kennis en praktijkervaring graag met jou conform uurtarief.

Lichaamsgerichte traumacoaching

Ik werk vanuit een holistische visie (lichaam en geest vormen een geheel) en ben de laatste jaren nog meer gefascineerd geraakt door de invloed van gedachten en emoties op het lichaam. Daarom ben ik me meer gaan richten op lichaamsgerichte vormen van coaching en heb daarvoor diverse trainingen en opleidingen gevolgd. Binnenkort wordt de praktijk uitgebreid met individuele lichaamsgerichte traumacoaching.

Budgetcoaching

Praktijk Bergruimte biedt ook budgetcoaching. In sommige situaties is budgetcoaching een logische vervolgstap na of tijdens organizen. Nadat je je administratie op orde hebt gebracht, wil je ook overzicht over je inkomsten en uitgaven. En voorkom je financiële stress.Hoe je dit snel en efficiënt kunt aanpakken? Daarin kan ik je ondersteunen. Zodat je er zo min mogelijk tijd aan hoeft te besteden en daarna weer die dingen kunt doen die je plezier en ontspanning geven. De meest gehoorde reactie is “had ik dit maar eerder gedaan, had me veel slapeloze nachten gescheeld”.

Regie hebben over het financiële aspect van je leven wordt vaak ondergewaardeerd. Totdat er stress is vanwege geldgebrek of schulden en het je dagelijks leven beheerst. Natuurlijk kun je je kop in het zand steken, wat onnodige kosten met zich mee brengt. Of je kunt de leeuw in de bek kijken en aan de slag gaan. In de afgelopen 12,5 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het op orde krijgen van post en (digitale) administratie. Waarbij angst in omgang met instanties vaak voorkomt. Heb jij belangst of vind je omgaan met instanties lastig? Ook daarin kan ik je coachen.

Uit het boek van je leven kun je geen bladzijden scheuren,
maar je kunt wel een nieuw hoofdstuk beginnen.
W. Bethmann