Coaching

Divya van den Berg is vanaf 2006 gediplomeerd coach. Vanzelfsprekend gebruikt ze die vaardigheden tijdens het organizen.

Startend organizer?
Heb je een bewijs van deelname van de NBPO basistraining professional organizer of van een andere opleider en wil je graag vakinhoudelijk gecoacht worden? Neem dan contact op. Ik deel mijn jarenlange kennis en ervaring graag met jou, conform uurtarief. Ook digitale mogelijkheden (e-coaching, beeldbellen etc).

Daarnaast is het mogelijk je te laten coachen middels individuele gesprekken. Vanuit de gedachte “Je kunt een ander niets leren, alleen helpen het in zichzelf te ontdekken” (Galilei), zijn er de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt.
Heb jij een thema wat je bezig houdt of een loopbaanvraagstuk waar je alleen niet uitkomt en verder wilt onderzoeken? Neem dan contact op.

Ik werk vanuit een holistische visie (lichaam en geest vormen een geheel) en ben de laatste jaren nog meer gefascineerd geraakt door de invloed van gedachten en emoties op het lichaam. Daarom ben ik me meer gaan richten op lichaamsgerichte vormen van coaching en heb daarvoor diverse trainingen en opleidingen gevolgd. Binnenkort wordt de praktijk uitgebreid met lichaamsgerichte traumacoaching.

 

Uit het boek van je leven kun je geen bladzijden scheuren,
maar je kunt wel een nieuw hoofdstuk beginnen.
W. Bethmann