Waarom kies ik voor organizing door Praktijk Bergruimte?

Met Divya van den Berg haalt u behalve een ervaren organizer, ook een Master geregistreerd organizer in huis of in uw bedrijf.  1 van de 10 in Nederland en de enige in Noord Nederland!  Als u iemand zoekt die kennis van Psychologie en Psychiatrie verbindt met de kunde van organizing. Als u iemand zoekt die aantoonbaar kwaliteit levert en voldoet aan de eisen van het Kiwa Keurmerk ZZP-ers in de zorg, niveau 5 (hoogste niveau). Praktijk Bergruimte werkt met respect voor natuur en milieu en heeft oog voor uw ergonomische omstandigheden.

Natuurlijk neemt Divya deel aan professionaliteit verhogende activiteiten zoals intervisie en supervisie. Zij is o.a. initiatiefnemer van de landelijke intervisiegroep van NBPO-organizers die frequent met Hoarding problematiek werken.

Als lid van de NBPO is de Gedragscode en het klachtenreglement van toepassing.
Klik hier voor meer redenen waarom u voor een organizer zou kiezen die aangesloten is bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers.
Wat willen anderen u vertellen over organizing met Divya?

Benieuwd wat Praktijk Bergruimte voor u kan betekenen? Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Wanneer is organizing door Pratkijk Bergruimte minder geschikt?

  • wanneer er bij u in huis veel gerookt wordt of wanneer uw woning extreem vervuild is
  • bij bepaalde mate van verslaving (roken, alcohol en middelen) of langdurige terugval
  • in die situaties, waarin door organizing het optimale bereikt is en blijkt dat u eigenlijk continue begeleiding nodig heeft (wegens psychische aandoening) om geleerde vaardigheden te kunnen blijven toepassen. In die situaties wordt – in overleg met u – de begeleiding overgedragen aan andere zorginstanties.