Wat kost een professional organizer?

De dienstverlening van Praktijk Bergruimte kan op verschillende manieren gefinancierd worden:

  1. particuliere opdrachtgever: vanuit eigen inkomen of vanuit een cadeaubon. Deze cadaubon wordt op maat samengesteld.
  2. zakelijke opdrachtgever: ZZP-ers, werkgever i.v.m frequent of langdurig ziekteverzuim of als onderdeel van een loopbaantraject.
  3. WMO gemeente als opdrachtgever: voor de gemeente Groningen ZIN Maatwerkondersteuning, begeleiding middelzwaar en zwaar. Overige gemeente via PGB (gespecialiseerde) begeleiding.

Tarieven

Praktijk Bergruimte hanteert marktconforme tarieven. Zowel kennis en ervaring, als de persoonlijkheid van een organizer zijn belangrijk voor de “klik” tussen jou en een organizer. Daarom is het (telefonische) kennismakingsgesprek met mij gratis voor de duur van 60 minuten. Aanvullende tijd wordt gefactureerd. Buiten de stad Groningen worden reiskosten of reistijd in rekening gebracht. Kennismaking vindt in principe bij jou thuis plaats. Dit kan ook in een openbare gelegenheid als dat in jouw huis nog te spannend voor je is. Of te vol. Indien er sprake is van organizing op de werkplek, kom ik in principe naar je werk. Tenzij er sprake is ziekteverzuim veroorzaakt door je privésituatie.

Particulier
Het uurtarief particulieren per 1 januari 2018  is € 56,00 per uur. Voor een dagdeel van 3 uur betaal je € 160,00, bij langdurige particuliere trajecten wordt het tarief in overleg vastgesteld.
Bij Hoarding problematiek is het gespecialiseerde uurtarief € 65,00 van toepassing. Tarieven voor particulieren zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskostenvergoeding € 0,19/km buiten de gemeente Groningen. Binnen de gemeente Groningen zijn eventuele parkeerkosten voor rekening van de opdrachtgever.

WMO Begeleiding
Voor de gemeente Groningen en Ten Boer levert Praktijk Bergruimte gecontracteerd Zorg in Natura sinds 1 januari 2016: individuele middelzware en zware begeleiding. Met ingang van 1  januari 2019 is de Gemeente Groningen onderverdeeld in 4 GebiedsOndersteunendeNetwerken (GON) waarmee een overeenkomst wordt afgesloten. De WMO Begeleiding wordt daarmee gecontinueerd. 

Inwoners die vanuit een WMO PGB worden begeleid, ontvangen een digitale factuur die voldoet aan de eisen van de SVB. De zorgovereenkomst van opdracht (met een zzp-er) is van toepassing. De vergoeding voor PGB Begeleiding wordt vastgesteld door uw gemeente; het gespecialiseerde tarief (50 euro per uur) is van toepassing. Praktijk Bergruimte heeft met diverse gemeenten een PGB overeenkomst. Neem gerust contact op bij vragen over de PGB aanvraag, indicering en het zgn. keukentafelgesprek.

Zakelijk
Voor zakelijke opdrachtgevers wordt na het kennismakingsgesprek een offerte gemaakt. Organizing op de werkplek kan bijvoorbeeld uit een persoonlijk ontwikkelingsplan betaald worden. Het komt jouw werkplezier ten goede! Wie wil er nou niet moe maar voldaan of fris en energiek thuis komen?
Overigens zien steeds meer bedrijven en organisaties het belang van een ontspannen werknemer: rust en overzicht thuis komt het bedrijfsresultaat ten goede. Wanneer een werknemer bijvoorbeeld financiële zorgen heeft, is het ziekteverzuim vaak hoog. Daarom kan organizing thuis ook gefinancierd worden door de werkgever. Neem vrijblijvend contact op met Praktijk Bergruimte voor de mogelijkheden.

Prijzen voor lezingen, advisering, cursussen en trainingen op aanvraag.
Behalve voor éénmalig advies, lezing of training is het werkgebied van Praktijk Bergruimte de provincie Groningen, kop van Drenthe en een deel van Friesland: maximaal 30 minuten reistijd enkele reis.

Op alle offertes en opdrachten zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Praktijk Bergruimte, organizing en coaching van toepassing. Afspraken die niet 48 uur van te voren worden afgezegd of gewijzigd, kunnen in rekening worden gebracht.