No show beleid

No-show betekent niet tijdig afbellen van een afspraak (<48 uur) of niet aanwezig zijn als je een afspraak met Praktijk Bergruimte hebt.

Verhinderd? Meld het uiterlijk 2 dagen (48 uur) van te voren!
Uiteraard is het altijd mogelijk dat je verhinderd bent en de gemaakte afspraak niet kunt nakomen. Wanneer je dit op tijd laat weten, kan er kosteloos een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Kosten no-show
Indien je niet 48 uur van te voren de geplande afspraak afzegt of niets van je laat horen en niet aanwezig bent, zijn daar echter wel kosten aan verbonden. Praktijk Bergruimte brengt de helft van het voor jou geldende uurtarief in rekening bij jou van het aantal gemiste uren. Praktijk Bergruimte neemt het andere deel voor haar rekening.
Het is niet relevant of je wel of geen goede reden hebt de afspraak niet tijdig af te zeggen of niet aanwezig te zijn bij een afgesproken huisbezoek. Gemiste afspraken kunnen niet worden gedeclareerd bij de WMO af anderszins. Op deze manier delen wij de financiële consequenties en houden zorg toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Afspraak checken?
Weet je niet zeker wanneer je een afspraak hebt? Neem dan tijdens kantooruren direct contact op: 06-53131814, bij voorkeur via app of sms.