Ruimte in hoofd en hart door organizing

De dienstverlening van Bergruimte heeft als resultaat overzicht en rust. Je krijgt weer gevoel van regie over je leven en zicht op jouw mogelijkheden en kansen. Bij de één is dat via opruimen, bij een ander door structuur aan te leren brengen, door administratie op orde te maken etc. Of zoals een cliënte vertelde: “door jou heb ik weer ruimte in mijn hoofd en hart”.  Benieuwd wat cliënten en professionals over het resultaat en de samenwerking vertellen?

Organizing kan in veel en complexe situaties ingezet worden. Divya van den Berg heeft behalve voor particulieren en PGBudgethouders ook als opdrachtgever (gehad): Atos Origin, Ikea, Nederlands Stripmuseum, Algemeen Belang Uitvaartverzorging, Stichting Eigen Kracht, UWV, Lentis: FACT en CIP, gemeente Oldambt en onafhankelijke arbeidsdeskundigen. Daarnaast is er samenwerking met een haptotherapeut en collega coaches en organizers

PGB Begeleiding is door veranderde wetgeving sinds 1 januari 2015 in te kopen via PGB – WMO van uw gemeente. Bergruimte heeft contracten met diverse gemeenten: vraag Divya naar de mogelijkheden, ook voor hulp bij de aanvraag en indicering tijdens het zgn. keukentafelgesprek.

Bent je benieuwd wat Divya van den Berg in jouw situatie kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op.

hoe
als je je
met zorgeloosheid
kon omringen
en dat dat
je ruimte
was
Bert Schierbeek