Projecten

Jubileum actie 4e kwartaal 2022
Wegens succes in de herhaling: 15 uur budgetcoaching, maar dan nu voor particulieren. Te verdelen over meerdere personen, te gebruiken t/m 15 december 2022. Stuur me een kort bericht als je hier gebruik van wilt maken.

Nederlandse Hoardingweek
Deze week is een samenwerkingsverband tussen professionals uit allerlei gebieden, om hoarding bespreekbaar te maken voor de mensen met hoardingproblematiek zelf, en voor hun familie. Een serie artikelen, interviews, documentaires etc.
In 2022 is deze week georganiseerd met als thema: de kracht van samenwerking  
Voor het derde jaar op rij wordt deze week in 2023 georganiseerd in de laatste week van mei.

Kennisnetwerk Hoarding
Zomer 2015 is er door GGD Groningen een (multidisciplinaire) Kennisnetwerkgroep Hoarding samengesteld, waaraan Divya actief deelneemt. Het doel is kennis en ervaring over Hoarding binnen de gemeente Groningen te delen/vergroten en te komen tot een passend behandelaanbod. Hiertoe is de training Aanpak Vervuiling en Hoarding van de RINO Groep gevolgd.

Hoarding Netwerk Nederland
Divya is lid van deze besloten LinkedIn groep, met daarin allerlei professionals die dagelijks te maken hebben met cliënten met hoarding problematiek.

NBPO
2022: voorlichting over werken met hoarding voor collega’s regio Noord
2020: basistraining voor Professional Organizers.
2019: factsheet en positionpaper organizing in WMO zorg
2017: voorlichtingsfilm over Hoarding
2014: oprichting hoardingintervisiegroep, waar collega-organizers vier keer per jaar samenkomen voor casuïstiek en kennisuitwissseling
2012: oprichting regiogroep Noord, 2014-2016 penningmeester
2011: mentor aspirant-leden
2008-2010: bestuurslid (secretaris)