Projecten

 

Nederlandse Hoardingweek
Deze week is een samenwerkingsverband tussen professionals uit allerlei gebieden, om hoarding bespreekbaar te maken voor de mensen met hoardingproblematiek zelf en voor hun familie en vrienden. Artikelen, interviews, documentaires etc.
Voor het vierde jaar op rij wordt deze week in 2024 georganiseerd van 13 t/m 17 mei 2024. Het thema voor dit jaar is Hoarding heb je niet alleen. Zodra het programma bekend is, wordt het gepubliceerd op de NHW website.
Wist je dat in dat archief alle informatie over voorgaande jaren nog te vinden is als kennisbank?!

Kennisnetwerk Hoarding
Zomer 2015 is er door GGD Groningen een (multidisciplinaire) Kennisnetwerkgroep Hoarding samengesteld, waaraan Divya actief deelneemt. Het doel is kennis en ervaring over Hoarding binnen de gemeente Groningen te delen/vergroten en te komen tot een passend begeleidings- en behandelaanbod. Hiertoe is de training Aanpak Vervuiling en Hoarding van de RINO Groep gevolgd.

Hoarding Netwerk Nederland
Divya is lid van deze besloten LinkedIn groep, met daarin allerlei professionals die dagelijks te maken hebben met cliënten met hoarding problematiek.

Activiteiten voor de NBPO
2023: zorgmarktcommissie en webinar over Hoarding voor NBPO collega’s
2022: voorlichting over werken met hoarding voor collega’s regio Noord
2020 – 2022 : trainer NBPO basistraining voor Professional Organizers
2019: factsheet en positionpaper organizing in WMO zorg
2017: voorlichtingsfilm over Hoarding
2014: oprichting hoardingintervisiegroep, waar collega-organizers vier keer per jaar samenkomen voor casuïstiek en kennisuitwissseling
2012: oprichting regiogroep Noord, 2014-2016 penningmeester
2011: mentor aspirant-leden
2008 – 2010: bestuurslid (secretaris)